12. lokakuuta 2015

AUTUMN 2015

IMG_4489 IMG_4492 IMG_4400 IMG_4493 IMG_4401 IMG_4395 IMG_4411 IMG_4403 IMG_4424 IMG_4413 IMG_4434 IMG_4439 IMG_4433 IMG_4442 IMG_4447 IMG_4460 IMG_4450 IMG_4471 IMG_4407 IMG_4486
Herään joko kauniiseen auringon paisteeseen tai kauheaan jäiseen kylmyyteen sekä synkkyyteen. Tämmöisiä ovat olleet muutamat viimeiset viikot. On alkanut olla ihan jäätävän kylmä. Joten pakko hyvästellä mopokin kohta. Eihän tuolla pysty millään ajamaan kun on niin kylmä. Tai ainakin aamulla kun kouluun on ajanut niin alkaa jo tuntua, että mopo tyttö aikani on ohi. Joulukuussahan mun pitäs sit autolla ajella. Toivottavasti, jos pääsen edes ikinä inssiä läpi, haha. Mutta kuitenkin tuntuu kauheelta herätä lämpösestä sängystä kun tietää, että joutuu ulos kylmyyteen. En halua valittaa, mutta itse oon vaa tämmöi vilu kissa. Joka nukkuukin jo nyt, kahen peiton alla. Mieluummi liian kuuma kun kylmä. 

Nyt on meillä täällä alkanut syysloma. Tänään on siis eka päivä virallista lomaamme. Loma suunnitelmiakin tuntuu taas olevan ihan liikaa. Aina kun miettii, että nyt en haluu suunnitella oikeestaan mitään lomalle niin on koko loma taas puukattu täyteen, Okei nyt alku viikosta mulla ei niinkää mitää isompia suunnitelmia ole, mutta suunnitelmia silti löytyy. 

Tänään maanantaina meen ajelemaan taas muutamaks tunniks ajotunnille. Niin kivaa! Nyt kun alkaa autolla ajamista oppii niin tekis kokoajan mieli ajaa. Siinä vaiheessa kun 18v täytän tuntuu, että meitsin näkee ratiin takaa kokoajan. No kumminkin, tänään myös mennään katsomaan yhtä autoa ja muuten vain vietetään loma päivää. Huomenna oonki sitten töissä muutaman tunnin. Keskiviikko onkin päivä mitä odotan perjaatteessa tosi paljon. Silloin tapahtuu viimeiset pakkaamiset ja lähetään äitille. Oon vaa niin huono pakkaamaan, että ahistaa jo nyt. 

Kumminkin lähetään siis ke-to yönä Turkkiin. Jossa ollaanki sitten se viikko. Ihanaa pääsee sinne lämpöön, kun täällä on niin kylmä. En oo ikinä käyny itse asiassa käynyt missään rantaloma kohteessa. Oon tutkinut iha kauheesti nyt netistä kaikkia kivoja paikkoja missä haluan Alanyassa käydä. Harmittaa vaan kun Alanyassa ei ole kaikkia niitä vaatekauppoja mitä esim Istanbulissa oli. Mutta pääseepähän lahnaamaan rannalla. Toivottavasti, se rusketus tarttuu tällä kerralla. Kertokaas omia kokemuksia jos ootte käyny Alanyassa? Mitä piditte koko kaupungista? Mitä paikkoja esim suosittelette shoppailun kannalta. 

tsau! 

4 kommenttia:

  1. Mahtavaa reissua! ^_^ Ja ihanan syksyisiä kuvia. Rakastan syksyä joten oon ihan fiiliksissä kaikista syyspostauksista :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. kiitti kiitti =)

      kaikki lehti kuvat on munki mieleen! <3

      Poista
  2. Tosi kivoja syksyisiä kuvia <3 Ja ihanaa lomaa sulle, nauti! :)

    ❀Cinderella Days❀

    VastaaPoista